Iklan Billboard 970x250

Corona Cijfers Per Gemeente : Weekcijfers Corona Virus Woekert Voort Vooral In Rotterdam En Onder Jongeren Nos

Iklan 728x90

Corona Cijfers Per Gemeente : Weekcijfers Corona Virus Woekert Voort Vooral In Rotterdam En Onder Jongeren Nos

Zweef je met je muis over de interactieve kaart hieronder dan zie je dagelijks een update van het aantal besmettingen per 100000 inwoners van de laatste veertien dagen in je gemeente. Bekijk het op deze kaart.


De Belangrijkste Coronacijfers Van Vandaag Nu Het Laatste Nieuws Het Eerst Op Nu Nl

Impact coronacrisis op uw gemeente Landelijk dashboard sociale impact corona.

Corona cijfers per gemeente. Bekijk hier hoeveel mensen er per leeftijdscategorie in jouw gemeente gedeeltelijk of volledig zijn gevaccineerd. Onderstaande tabel toont het totaal aantal overleden patiënten met het Coronavirus COVID-19 per dag voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de cijfers van het RIVM tot en met 3 november 2021. Daarna wordt deze kaart geüpdatet.

Selecteer een gemeente om de informatie per gemeente te bekijken. Maar de verschillen per gemeente zijn groot. In de tool vind je per gemeente de besmettingen van de voorbij dag van de voorbije drie dagen van één week geleden en van de laatste maand.

Actuele interactieve kaart met gegevens over de verspreiding van het virus per gemeente in Nederland. De informatie wordt dagelijks geactualiseerd en is samengesteld uit de. De data zijn afkomstig van het RIVM en worden elke woensdag bijgewerkt.

Alle cijfers van deze gemeente. De cijfers komen van Sciensano. Het GGD krijgt in sommige voorvallen enkele dagen later melding wees hier bewust van.

Alle cijfers van deze gemeente. Deze kaart toont het aantal patiënten zoals doorgegeven door GGDen en gemeenten. Bekijk hier de coronacijfers uit je gemeente.

De evolutie in jouw gemeente. Deze kaart laat alle Nederlandse gemeenten zien. Statistieken corona virus.

Impact corona op gemeentelijke financiën. Links in de kaart kunnen aan en uit worden geschakeld. Tabel diagnoses per gemeente Aantal diagnoses per gemeente van 27-2 tm 30-3 en 8-4 zaterdag 27 juni 2020Aantal diagnoses per 100kAantal diagnoses per 100000 inw ten opzichte van Aantal nieuwe diagnoses ten opzichte vanCumulatieve aantal diagnoses GemeentecodeGMGemeentenaamProvincieV.

Navigeren kan met de Tab-toets. Belgium Coronavirus update with statistics and graphs. Om een goed zicht te.

Het hoog is het aantal nieuwe coronabesmettingen in jouw gemeente. Meld u dan aan voor het webinar op 11 februari. Zie ook het aantal Corona besmettingen het aantal opgenomen patiënten of het totaal aantal overledenen per regio.

Gemiddeld aantal nieuwe besmettingen per dag per 100000 inwoners Corona in uw gemeente Aantal geregistreerde besmettingen per 100000 inwoners in de laatste veertien dagen. Corona Lokaal - Actuele informatie over verspreiding van het coronavirus per gemeente Nederland. De tabel toont de gegevens per dag voor de afgelopen 4 weken.

Het aantal besmettingen met corona in Heerde per 100000 inwoners komt neer op 959. Daarvan zijn er ruim 44 miljoen eerste vaccinaties en ruim 12 miljoen tweede vaccinaties. Deze statistieken zijn uitgebeeld in grafieken die per dag de cijfers tonen.

Corona per gemeente per dag. Deze kaart laat per gemeente zien hoeveel mensen daar de afgelopen 2 weken besmet zijn geraakt met het coronavirus in het ziekenhuis zijn opgenomen of eraan zijn overleden. De cijfers komen van het RIVM die ze wekelijks op dinsdag publiceert.

Er zijn in Heerde 180 mensen positief getest op corona. 9219 65094 personen. GGD Amsterdam publiceert wekelijks actuele cijfers over de ontwikkeling van de besmettingen in de stad en de stadsdelen.

Dit is een afgerond getal. Historische data tot aan actueel. Hieronder vind u diverse cijfers over coronavirus covid-19 gemeld door het GGD.

In totaal liggen nu 288 mensen met COVID-19 op een intensive care-afdeling. In dit artikel worden ze inzichtelijk gemaakt en kun je per gemeente. Bevestigde besmettingen in het ziekenhuis opgenomen patiënten en sterfte op basis van de verzamelde dagelijkse cijfers van het RIVM.

Als je op je gemeente klikt of die invoert in de zoekbalk dan krijg je ook het werkelijke aantal besmettingen in je gemeente van de voorbije twee weken te zien. Alle geregistreerde corona COVID19 gevallen en meldingen in Nederland per gemeente. Meer info en aanmelden.

Het totaal aantal bevestigde besmettingen met het Coronavirus COVID-19 per dag voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de verzamelde dagelijkse cijfers van het RIVM zoals meest recent gepubliceerd op 6 november 2021. Statistieken Heerde 06 november vandaag. Hiervan zijn er 0 inwoners opgenomen in het ziekenhuis omdat ze positief getest zijn op het coronavirus covid-19 in Heerde.

De meest recente dagen tellen niet mee in het gemiddelde omdat de cijfers over deze dagen nog niet compleet zijn. Coronavirus COVID-19 in cijfers grafieken en kaarten - Coronacijfers België. De vaccinatiegraad in Nederland van volwassenen is al een tijdje boven de 80 procent.

Kaart OPHEUSDEN - De besmettingscijfers lopen in heel wat gemeenten. Het goede nieuws is dat in een heleboel gemeenten géén besmettingen meer gemeld zijn of maar één. Deze kaart laat alle Nederlandse gemeenten zien.

Selecteer een gemeente om de informatie per gemeente te bekijken. 04-05-2021 1645 uur. Corona Cijfers Per Dag Op Gemeente Provincie En Landelijk Niveau Service Openinfo Nl.

As we know it lately is being hunted by users around us perhaps one of you. Het hoog is het aantal nieuwe coronabesmettingen in jouw gemeente. Meer informatie over VNG Realisatie.

Bekijk hier hoe zwaar jouw gemeente is getroffen door het coronavirus. Vaccinatiecijfers 26 april tot en met 2 mei 2021. Het coronavirus slaat bijzonder hard toe in ons land.

Corona cijfers per dag op gemeente provincie en landelijk niveau Coronagegevens van het CBS ECDC LCPS NICE RIVM dagelijks verzameld en bijgewerkt. Collection of Coronacijfers per gemeente Als je op je gemeente klikt of die invoert in de zoekbalk dan krijg je ook het werkelijke aantal besmettingen in je gemeente van de voorbije twee weken te zien. Tot en met zondag 2 mei zijn in Nederland naar schatting ruim 56 miljoen vaccinaties toegediend.

Tussen 27 oktober en 2 november zijn gemiddeld 24 mensen per dag opgenomen op een intensive care-afdeling. Benieuwd naar de impact van Covid-19 op de gemeentefinanciën. Dit is een afgerond getal.


Weekcijfers Corona Virus Woekert Voort Vooral In Rotterdam En Onder Jongeren Nos


Sterfte Regionaal Internationaal Regionaal Volksgezondheidenzorg Info


Zo Is Het Coronavirus Nu Verspreid Over Nederland Nrc


Bekijk Op Deze Kaart Het Aantal Geregistreerde Besmettingen In Nederland Nu Het Laatste Nieuws Het Eerst Op Nu Nl


Update Bekijk Het Aantal Coronabesmettingen In Uw Gemeente De Standaard Mobile


Coronavirus In Belgie In Cijfers En Kaart Hoe Staat Ons Land Ervoor De Morgen


Brabant Telt 9509 Officiele Coronapatienten De Ziekenhuisopnamen In Kaart Brabant Bd Nl


Weekcijfers Corona Meeste Besmettingen In Hillegom En Onder Twintigers Nos


In Kaart Zo Evolueerde Het Coronavirus In Alle Belgische Gemeenten Sinds 1 Oktober Binnenland Hln Be


Coronavirus In Kaart Deze Nederlandse Gemeenten Hebben De Meeste Patienten Buitenland Ad Nl


In Deze Gemeenten Circuleert Het Coronavirus Nu Het Meest Bekijk Hier De Cijfers Voor Uw Regio De Morgen


Kaart Besmettingen Per Gemeente Eenvandaag


Hoe Ontwikkelt Het Coronavirus Zich In Jouw Omgeving Check Het Hier Corona In Het Groene Hart Ad Nl


Nieuwe Rivm Cijfers 1 7 Op De 100 000 Inwoners Besmet In Ede Edestad


Participatie Regionaal Internationaal Regionaal Volksgezondheidenzorg Info


De Coronacijfers Van Vandaag Npo Radio 1


Coronavirus In Belgie In Cijfers En Kaart Zo Evolueert Het Aantal Besmettingen En Ziekenhuisopnames In Uw Regio De Morgen


Dutch Positive Tests Top 10 000 Unsafe Face Masks Recalled From Hospitals Dutchnews Nl


Bijna Overal Nieuwe Coronabesmettingen Dit Zijn De Cijfers In Jouw Gemeente Rtl Nieuws

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan Tengah Post