Iklan Billboard 970x250

κριστιάνο ρονάλντο γκολ | To Gkol Toy Aiwna Me Adianohto Psalidi O Ronalnto Fwto Video

Iklan 728x90

κριστιάνο ρονάλντο γκολ | To Gkol Toy Aiwna Me Adianohto Psalidi O Ronalnto Fwto Video

Ο Ρονάλντο είναι εγγύηση στο γκολ Ο νυν τεχνικός της Ομόνοιας και άλλοτε ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χένινγκ Μπεργκ μίλησε για τον. 1 day agoΚριστιάνο Ρονάλντο non stop pics vids Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε σε ακόμη μία αναμέτρηση και παρότι βρίσκεται μία ανάσα πριν από τα 37 του χρόνια δείχνει.


As O Ronalnto Ta Brhke Me Th Siti Dinoyn Sterlingk Oi Polites 8elei Zesoys H Gioybentoys

Httpbitly2Vc8admTo 700o γκολ της καριέρας του.

κριστιάνο ρονάλντο γκολ. Επιστροφή με γκολ στα χρώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 11092021 1800 Τελευταία Ενημέρωση 11092021 1858. Και τούτο διότι ο Πορτογάλος συνεχίζει να σκορπάει το φόβο και τον τρόμο σε κάθε αντίπαλη άμυνα παρότι βρίσκεται. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το γκολ που πέτυχε στο ματς της Γιουβέντους με την Ντιναμό Κιέβου στο Τορίνο 3-0 έφτασε τα 750 γκολ στην τεράστια καριέρα του με τον.

Με τα δύο του γκολ κόντρα στην Ιρλανδία έσωσε το ματς για την. Ο Κριστιάνο είναι πρώτος με 100 γκολ σε τρεις διαφορετικές ομάδες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ρεάλ Μαδρίτης Γιουβέντους. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία έφτασε τα 111 γκολ με την Πορτογαλία τα περισσότερα από οποιονδήποτε με εθνική ομάδα.

Λίγοι ωστόσο το κάνουν όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε με δυο γκολ οι Κόκκινοι διέλυσαν με 4-1 τη Νιουκάστλ και βρέθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας. Τα 111 γκολ με την Πορτογαλία - Το πρώτο του ήταν κόντρα στην Ελλάδα - Βίντεο 1605 02092021 Ανανεώθηκε.

Είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία της. Ρονάλντο η απόλυτη επιστροφή. Ο 36χρονος κατάφερε να απελευθερωθεί από τα μαρκαρίσματα και να γράψει από κοντά το 1-0 σημειώνοντας παράλληλα το πρώτο γκολ στη φετινή.

1 day agoΗ Γιούνγκ Μπόις σόκαρε την Γιουνάιτεντ στο 95 2-1 Δείτε τα γκολ Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Champions League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν. WwwcosmotetvgrΕγγραφείτε στο κανάλι της COSMOTE TV. 1 day agoΙδανικό ήταν το ξεκίνημα του φετινού Champions League για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ στη νέα.

Ο Κριστιάνο ήταν ο απόλυτος σταρ του Ολντ Τράφορντ πέτυχε δυο γκολ η Γιουνάιτεντ επικράτησε 4-1 της Νιουκάστλ και βρέθηκε στην. 1 day agoΟ Κριστιάνο Ρονάλντο συνδύασε την ισοφάριση του Ίκερ Κασίγιας στην κορυφή των συμμετοχών στο Τσάμπιονς Λιγκ με άλλο ένα γκολ απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις στη Βέρνη. Αν σε άρεσε το βίντεο μην ξεχάσεις να κάνεις ένα like και ένα comment να μου πεις την γνώμη σουΚαι φυσικά κάνε μια.

Γκολ στο Champions League 134 Γκολ σε μία σεζόν Champions League 17 Γκολ στα νοκ-άουτ 67 Νίκες σε τελικούς Champions League 5 Γκολ σε. 1 day agoΑφηνιασμένος στην επιστροφή του στο Ολντ Τράφορντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο. 2 days agoΚριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σταρ λίγα μόλις 24ωρα μετά το ντεμπούτο του κόντρα στην Νιουκάστλ στο οποίο. 1 day agoΚριστιάνο Ρονάλντο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε και χθες ιστορία αυτή τη φορά με την φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας.


Kristiano Ronalnto Eftase Ta 750 Gkol Deite Ta Ola Se Binteo


Kristiano Ronalnto H Apolyth Mhxanh Twn Gkol Eidhseis Nea To Bhma Online


Kristiano Ronalnto H Apolyth Mhxanh Twn Gkol Eidhseis Nea To Bhma Online


O Kristiano Ronalnto Eftase Ta 111 Gkol Kai 3eperase Ton Ali Ntaei Sportday Gr


To Prwto Gkol Toy Ronalnto Me Thn Fanela Ths Gioybe Video Youtube


Kristiano Ronalnto Ta 101 Gkol Toy Me Thn Portogalia Se Ena Binteo Onsports Gr


Poioys Kynhgaei O Kristiano Ronalnto Kai Posa Gkol Toy Leipoyn Gia Thn Koryfh Twn All Time Skorers Newsbeast


Ooh4wi4xwqkvbm


Kristiano Ronalnto Deite Ta 39 Gkol Poy Skorare To 2019 Binteo


Eftase Ta 700 Gkol O Kristiano Ronalnto Vid Fosonline


To Gkol Toy Aiwna Me Adianohto Psalidi O Ronalnto Fwto Video


Kristiano Ronalnto Eftase Ta 760 Gkol Egine Prwtos Skorer Olwn Twn Epoxwn Lifo


Ronalnto Twra Xwris Emmonh Paw Gia To Rekor Ta 101 Gkol Toy Portogaloy Kai Oi Top 20 Enothtes A8lhtismos Real Gr


Kristiano Ronalnto Apisteyth Epidosh 15 Seri Sezon Me 25 Gkol Pic Gazzetta


Xamos Sto Serbia Portogalia Den Metrhse Ka8aro Gkol Toy Ronalnto Sto 93 Kai Apoxwrhse Me Neyra


Kristiano Ronalnto Ena Gkol Makria Apo Tromero Rekor


Eftase Ta 700 Gkol Sthn Kariera Toy O Kristiano Ronalnto Ta Nea


Ola Ta Gkol Toy Kristiano Ronalnto Me Thn Gioybentoys


Kristiano Ronalnto O Cr7 Egrapse Istoria Me 111 Gkol Vid Gazzetta

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan Tengah Post